Barton St

Unit Renovation
CHALLENGE

To create a modern clean feel within the existing rooms of the unit. The client also wanted to make the rooms feel bigger through some creative design techniques.

SOLUTION

We opened up the kitchen area to flow through to the living and then onto the deck. In the bathroom we removed the bath and an existing linen cupboard to create a larger bathroom with an open wet area with a walk in shower. As the existing bathroom also housed the laundry we incorporated the washing machine under the vanity allowing the bathroom to feel as spacious as possible.

RESULT

The home was transformed from the tired, existing unit into a modern, spacious home.  Special attention was paid to the selection of fittings and design to give the unit a high end feel that matched with its Hawthorne address.

Like what you see?
Contact us today →